Förinställ jobb

Du kan under kopiering göra inställningar för nästa kopiering.

Om ett stort kopieringsjobb pågår och du inte vill vänta på att det ska avslutas kan du använda denna funktion för att i förväg ställa in nästa kopieringsjobb. När det pågående kopieringsjobbet är avslutat kommer nästa jobb att sättas igång automatiskt.

1Tryck på [Nytt jobb] när “Kopierar...” visas.

Bild av användarpanelen

2Kontrollera att meddelandet “Klar” visas, och ställ sedan in nästa kopieringsjobb.

3Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Alla original skannas.

När förinställt jobb är avslutat visas en dialogruta för bekräftelse av förinställt jobb.

4Tryck på [Avsluta].

Den ursprungliga kopiatordisplayen visas.

När det pågående kopieringsjobbet avslutats startar nästa kopieringsjobb automatiskt.

Obs

• Du kan byta till displayen för det pågående kopieringsjobbet genom att trycka på [Kopieringsbilden]. Du kan byta till displayen för förinställt jobb genom att trycka på [T. bild Reservation].

• Förinställda kopieringsjobb registreras under jobbnummer i bilden Reservation.

• Du kan bekräfta och radera förinställda jobb. För mer detaljer om tillvägagångssätt, se "Hantera jobb".