Hantera jobb

Jobb som skrivs ut i läget Kopiering, Dokumentserver eller Skrivare sparas tillfälligt i maskinen och utförs sedan i turordning. Funktionen Jobblista gör det möjligt för dig att hantera dessa jobb.

Du kan till exempel ångra en felaktig jobbinställning eller skriva ut ett brådskande dokument.

Obs

• Funktionen Jobblista kan inte användas om Avbryt kopiering är aktiverat.

• Dokument som skrivs ut via faxfunktionen och skannern visas inte i jobblistan.

• Du kan specificera tidsintervallet mellan utskriftsjobb under inställningen för tidsintervall mellan utskriftsjobb i Användarverktyg. För mer om den här inställningen, se Handbok för allmänna inställningar. För att skriva ut jobben kontinuerligt, utan intervaller, tryck på [Starta utskrift] till höger i kontrollskärmen. [Starta utskrift] visas bara när [Jobbordning] är valt.