SADF-läge

När SADF-läget är aktiverat matas varje sida automatiskt när den placerats, även när originalet placeras sida för sida i ADF-enheten.

1Tryck på [Specialoriginal].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [SADF] och sedan på [OK].

3Placera en sida av originalet och tryck sedan på [Start].

4Placera nästa sida av originalet när du ombeds göra det.

Den andra och efterföljande sidor kommer att matas in automatiskt, utan tryckning på [Start].

Obs

• När [Buntning] visas istället för [SADF], välj SADF-läge under Byt till buntning i Användarverktyg. För mer detaljer om Byt till buntning, se Handbok för allmänna inställningar.

• När funktionerna Sortera, Kombinera eller EnsidigaDubbelsidiga har ställts in, tryck på tangenten [Skarp] efter att alla original har skannats.

• När SADF-läge är aktiverat måste ett original sättas i inom en viss tid efter det att föregående original har matats in. Du kan justera denna tid under Automatisk återställning av SADF i Användarverktyg. För mer detaljer, se Handbok för allmänna inställningar.