Blandformat-läge

När du placerar original som är av olika format men har samma bredd i ADF-enheten på samma gång, kontrollerar maskinen automatiskt originalens format och gör kopior.

Viktigt

• När original av olika format placeras i ADF-enheten och kopior görs utan att läget Blandformat används, kan papperen stockas, eller så kan det hända att delar av originalbilden inte kopieras.

Format på original som kan placeras på detta sätt är följande:

Metrisk version

A3Liggande, B4 JISLiggande, A4StåendeLiggande, B5 JISStåendeLiggande

Tumversion

11 × 17Liggande, 81/2 × 14Liggande, 81/2 × 11StåendeLiggande

Original med två olika format kan placeras samtidigt.

1Tryck på [Specialoriginal].

Bild av användarpanelen

2Välj [Blandformat] och tryck sedan på [OK].

3Passa in den bakre och den vänstra kanten på originalen såsom illustrationen visar.

Illustration av Blandformat

1. Placera originalen i ADF-enheten

2. Vertikalt format

4Justera dokumentguiderna enligt det bredaste originalformatet.

5Placera originalen i ADF-enheten.

6Tryck på [Start].

Obs

• För mer detaljer om pappersvikter som kan användas med detta läge och annan relevant information, se "Tilläggsinformation".