Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Tulostaminen

Tulosta tavalliselle paperille seuraavien ohjeiden mukaan.

Tärkeää

• Käpristynyt paperi saattaa aiheuttaa tukoksia. Suorista käpertyneet paperit ennen niiden lisäämistä.

• Aseta paperi kasettiin tulostettava puoli alaspäin.

• Jos muste suttaantuu ja merkit eivät ole oikeanmuotoisia tulostaessasi valkoista tekstiä mustalle taustalle, valitse [Suuri nopeus] tai [Nopeus ensisijainen] [Tulostuslaatu]-alueelta, ja tulosta työ uudelleen.

• Kirjekuorten tulostaminen

• Ennen kuin asetat kirjekuoria, varmista, että niiden reunat ovat taittuneet terävästi. Hankaa reunoja kynällä tai muulla vastaavalla esineellä.

• Purista paperiohjaimen vapautinta, ja liu'uta paperiohjaimet paikalleen paperikoon mukaisesti.

kuva

1Lisää tavallista paperia kasettiin.

Erityyppiset paperit lisätään eri tavalla.

2Avaa tulostimen ominaisuuksien valintaruutu sovelluksesta.

3Valitse paperityyppi [Paperityyppi:]-luettelosta.

Kun olet valinnut oikean paperityypin, kytke kirjekuoren valitsin kohtaan “image”.

4Tee tarvittavat asetukset ja napsauta sitten [OK].

Tulostimen ominaisuuksien valintaruutu sulkeutuu.

5Määritä tulostusta koskevat asetukset ja napsauta [OK].

Huom.

• Jos tulostimen ominaisuuksien [Paperityyppi]-valinta on [Kiiltävä paperi], muista poistaa arkit yksitellen, kun ne luovutetaan kasetin 1 kannelle.

• Voit lisätä enintään 20 kirjekuorta.

Liittyvät aiheet

Luvattoman kopioinnin valvonta