Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Luvattoman kopioinnin valvonta

Voit estää luvattoman kopioinnin upottamalla tulostettavan tekstin alle kuvioita ja tekstiä. Et tarvitse tähän erikoispaperia. Jos upotettua tekstiä tai kuvia sisältävää paperia kopioidaan kopiokoneella tai monitoimilaitteella, kuviot joko tulostuvat voimakkaina tai kopiosta tulee harmaa, mikä estää alkuperäisen asiakirjan luvattoman käytön. Jos haluat suojata tulosteen luvattomalta kopioinnilta, voit käyttää [Kopioinnin tietoturva]- ja [Maskin tyyppi:] -toimintoja.

Tärkeää

• Tämän toiminnon tarkoituksena on estää luottamuksellisten asiakirjojen kopiointia, mutta se ei estä tiedon luvatonta käyttöä.

Valitse tulostimen ominaisuuksien valintaruudusta [Asetukset]-välilehti ja valitse [Luvaton kopiointi...] -valintaruutu.

Asiakirjan tulostaminen [Kopioinnin tietoturva] -toiminnon avulla

kuva

1. Määrittämäsi kuvio ja teksti tulostetaan.

a: Teksti

b: Kuvio

2. Asiakirja kopioidaan laitteeseen, johon on asennettu Copy Data Security Unit (kopioinnin tietoturvayksikkö).

3. Asiakirja peitetään harmaalla.

Asiakirjan tulostaminen [Maskin tyyppi:] -toiminnon avulla

kuva

1. Näet määrittämäsi tekstin ja kuvion esikatselukuvan.

2. Asiakirja kopioidaan kopiokoneeseen tai monitoimilaitteeseen.

3. Määrittämäsi kuvio ja teksti tulevat esiin.

Huom.

• Jos [Suuri nopeus] -asetus on valittuna, [Luvaton kopiointi...] ei ole käytössä.

• Jos [Level Color] -asetus on valittuna, [Luvaton kopiointi...] ei ole käytössä.

• Jos [Käytä virhediffuusiota]- ja [Koko sivu] -asetukset ovat valittuina, [Luvaton kopiointi...] ei ole käytössä.

Liittyvät aiheet

Tärkeä huomautus