Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Jos kaksisuuntainen viestintä ei ole käytössä

Suorita seuraavat toimenpiteet vain, jos tulostimen ja tietokoneen välinen kaksisuuntainen viestintä ei toimi. Toimenpide edellyttää, että avaat tulostinohjaimen asetukset ja määrität asennetut lisävarusteet sekä tulostimeen asetetun paperin koon ja tyypin.

Windows 98/Me

1Valitse [Käynnistä]-valikosta [Asetukset], ja napsauta [Tulostimet].

2Napsauta sen tulostimen kuvaketta, jota haluat käyttää.

Näytölle tulee kehote, joka pyytää määrittämään asetukset, kun avaat tulostimen ominaisuuksien valintaruudun ensimmäisen kerran tulostinohjaimen asennuksen jälkeen tai jos et ole määrittänyt vielä kyseisiä vaihtoehtoja.

3Napsauta [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

4Napsauta [OK].

5Valitse kasetissa olevan paperin koko ja tyyppi.

6Napsauta [OK] ja sulje tulostimen ominaisuuksien valintaruutu.

Windows 2000/Vista tai Windows NT 4.0

1Valitse [Käynnistä]-valikosta [Asetukset] (Windows Vista: [Ohjauspaneeli]), ja napsauta sitten [Tulostimet].

[Tulostimet]-ikkuna tulee esiin.

2Napsauta sen tulostimen kuvaketta, jota haluat käyttää.

3Napsauta [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet] (Windows Vista: Napsauta hiiren oikealla painikkeella tulostimen kuvaketta ja napsauta sitten [Ominaisuudet]).

Näytölle tulee kehote, joka pyytää määrittämään asetukset, kun avaat tulostimen ominaisuuksien valintaruudun ensimmäisen kerran tulostinohjaimen asennuksen jälkeen tai jos et ole määrittänyt vielä kyseisiä vaihtoehtoja.

4Napsauta [OK].

5Napsauta [Lisätarvikkeet]-välilehteä.

Jos [Lisätarvikkeet]-välilehden vaihtoehdot eivät ole käytössä, kaksisuuntainen viestintä on käytössä. Vaihtoehtoisia asetuksia ei tällöin tarvitse muuttaa.

6Valitse kasetissa olevan paperin koko ja tyyppi.

7Napsauta [OK] ja sulje tulostimen ominaisuuksien valintaruutu.

Windows XP, Windows Server 2003

1Valitse [Käynnistä]-valikosta [Tulostimet ja faksit].

[Tulostimet ja faksit] -ikkuna tulee esiin.

2Napsauta sen tulostimen kuvaketta, jota haluat käyttää.

3Napsauta [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

Näytölle tulee kehote, joka pyytää määrittämään asetukset, kun avaat tulostimen ominaisuuksien valintaruudun ensimmäisen kerran tulostinohjaimen asennuksen jälkeen tai jos et ole määrittänyt vielä kyseisiä vaihtoehtoja.

4Napsauta [Lisätarvikkeet]-välilehteä.

5Valitse kasetissa olevan paperin koko ja tyyppi.

6Napsauta [OK] ja sulje tulostimen ominaisuuksien valintaruutu.

Huom.

• Windows 2000/XP/Vista- ja Windows Server 2003 -käyttöjärjestelmissä käyttäjällä pitää olla lupa tulostimien hallintaan, jos hän haluaa muuttaa tulostimen ominaisuuksia [Tulostimet]-kansiossa. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä tai Power Users -ryhmän jäsenenä.

• Windows NT 4.0 -käyttöjärjestelmässä käyttäjällä pitää olla Kaikki oikeudet -lupa, jos hän haluaa muuttaa tulostimen ominaisuuksia [Tulostimet]-kansiossa. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä tai Power Users -ryhmän jäsenenä.