Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Kaksisuuntaisen viestinnän edellytykset

Kaksisuuntaisen viestinnän avulla paperikoon ja syöttösuunnan asetukset lähetetään automaattisesti tulostimelle. Voit tarkistaa tulostimen tilan tietokoneelta.

Jos käytät RPCS-tulostinohjainta ja kaksisuuntainen viestintä on käytössä, [Lisätarvikkeet]-välilehti ei ole käytössä.

Seuraavien edellytysten pitää täyttyä kaksisuuntaisen viestinnän tukemiseksi:

Jos laite ja tietokone on yhdistetty USB-kaapelilla

• Windows 98/Me/2000/XP/Vista, Windows Server 2003 ja Windows NT 4.0 -käyttöjärjestelmät tukevat kaksisuuntaista viestintää.

• Tulostimen pitää tukea kaksisuuntaista viestintää.

Jos laite on yhdistetty verkkoon

• Tulostimen pitää tukea kaksisuuntaista viestintää.