Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Yhteystavan vahvistaminen

Tulostin tukee paikallista yhteyttä ja verkkoyhteyttä.

Tarkista ennen tulostinohjainten asentamista, miten tulostin on liitetty. Noudata soveltuvaa ohjaimen asennusmenetelmää.

Paikallinen yhteys

Jos tulostimessa on USB-liitäntä, asenna tarvittava ohjelmisto asettamalla laitteen mukana toimitettu CD-levy tietokoneeseen ja napsauta sitten [Pika-asennus USB-liitäntään].

Asennuksen sisältö

Asennettu ohjelmisto

Pika-asennus USB-liitäntään

• Tulostinohjain

• Käyttöohje

Tulostinohjain

Tulostinohjain

Käyttöohje

Käyttöohje

DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client

DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client

Verkkoyhteys

Jos tulostimessa on verkkoliitäntä, asenna tarvittava ohjelmisto asettamalla laitteen mukana toimitettu CD-levy tietokoneeseen ja napsauta sitten [Pika-asennus verkkoon], [Tulostinohjain] ja [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client].

Asennuksen sisältö

Asennettu ohjelmisto

Pika-asennus verkkoon

• Tulostinohjain

• Käyttöohje

• DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client

Tulostinohjain

Printer driver

Käyttöohje

User Guide

DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client

DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client

Huom.

• Tulostin on käyttövalmis, kun asetukset on tehty.

• Kun käytössä on verkkoyhteys, voit lähettää tulostustyöt suoraan tulostimelle Windows-tulostusportin kautta (peer-to-peer -siirto), tai voit käyttää tulostinta verkkotulostimena ja lähettää tulostustyöt tulostimelle asiakastietokoneelta tulostuspalvelimen kautta.