Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Pika-asennus verkkoon

Asenna tulostinohjain, käyttöohje ja DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client -ohjelma seuraavien ohjeiden mukaan.

Tärkeää

• Jos tietokoneeseen on asennettu aiempi versio SmartDeviceMonitor for Client-ohjelmasta kuin CD-levyllä oleva, et voi käyttää pika-asennusta tulostinohjaimen asentamiseen. Asenna tulostinohjain ja luo sitten portti.

• Jos käyttöjärjestelmä on Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003 tai Windows NT4.0, tarvitaan tulostimien hallintaoikeudet. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

Asennusta koskevia huomautuksia (verkkoliitäntä)

Jos viesti “Digitaalista allekirjoitusta ei löydy” tai [Ohjelmiston asennus]-, [Laitteen asennus]- tai [Windows ei pysty varmentamaan tämän ajuriohjelmiston julkaisijaa]-valintaikkuna tulee esiin:

1. Jatka asennusta napsauttamalla [Kyllä], [Jatka] tai [Asenna ohjain].

1Käynnistä Windows ja aseta mukana tuleva CD-levy CD-ROM-asemaan.

Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

3Napsauta [Pika-asennus verkkoon].

4Lue koko käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt sen ehdot, napsauta [Hyväksyn käyttöoikeussopimuksen] ja sen jälkeen [Seuraava >].

5Verkkotulostimen haku käynnistyy. Jos valintaikkuna tulee esiin, valitse käyttämäsi tulostimen malli ja napsauta sitten [Asenna].

Asennus käynnistyy.

Jos [Ohjelmiston asennus]- tai [Windows ei pysty varmentamaan tämän ajuriohjelmiston julkaisijaa]-valintaikkuna tulee esiin, katso “Asennusta koskevia huomautuksia”.

Jos tulostinta ei löydy ja tulostimen valintaikkunassa lukee vain “Tulostinportti”, tämä johtuu joko siitä, että tulostimen IP-osoitetta ei ole määritetty tai siitä, että tietokone ja tulostin eivät ole samassa verkkosegmentissä. Ennen kuin asennat ohjelmiston, tarkista tulostimen IP-osoite ja verkkotopologia. Valitse muussa tapauksessa valintaikkunasta “Tulostinportti” ja asenna sitten tulostinohjain. Jos teet näin, SmartDeviceMonitor for Client -ohjelmaa ei asenneta samaan aikaan. Asenna ohjelma myöhemmin ja määritä sitten portin asetukset.

Jos viesti “Digitaalista allekirjoitusta ei löydy” tai [Laitteen asennus] -valintaikkuna tulee esiin, katso “Asennusta koskevia huomautuksia”.

6Napsauta [Valmis].

Tulostinohjain, käyttöohje ja DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client -ohjelma on asennettu.

Huom.

• Kun CD-levy on laitettu asemaan, esiin tulee [Drivers, Manual & Utilities] -valintaikkuna. Jos näin ei tapahdu, valitse [Oma tietokone] tai [Järjestelmänhallinta], kaksoisnapsauta CD-ROM-aseman kuvaketta ja kaksoisnapsauta sen jälkeen [Setup.exe]-tiedostoa.

• Käyttöohjeen kuvake tulee työpäydälle, kun asennus on valmis.

• Jos esiin tulee viesti, jossa kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen, tee niin.

• Varmista, että tulostinohjain on asennettu oikein tarkistamalla, että tulostimen [Virta]-näppäimen valo palaa, ja tulostamalla sitten testisivu.