Papir fremføres ikke, selv om der er tændt for strømmen

Hvis udskrivning ikke vil starte, selv når der er tændt for strømmen, skal du kontrollere, om der er opstået en fejl med indikatorerne eller Status Monitor.

En indikator lyser eller blinker

Kun tasten [Strøm] blinker.

Printeren kan være i gang med at modtage data eller påfylde blæk. Vent et øjeblik på, at [Strøm]-tasten holder op med at blinke og forbliver tændt.

Der vises en fejlmeddelelse i Status Monitor.

Klik på [Brugervejledning...], så siden vedrørende fejlen vises med en detaljeret beskrivelse af, hvordan du løser problemet. Se Fejlmeddelelser på Status Monitor.