Afinstallation af printerdriveren

Når du vil opdatere printerdriveren, skal du afinstallere den gamle printerdriver, før du installerer den nye.

Vigtigt

1. Tryk på [Strøm]-tasten for at slukke printeren.

billede

2. I menuen [Start] skal du pege hen på [Indstillinger] og derefter klikke på [Printere].

3. Klik på ikonet for printeren, og klik derefter på [Slet] i menuen [Filer].

Der vises en bekræftelsesmeddelelse.

4. Klik på [Ja].

Printerdriveren afinstalleres.

5. Dobbeltklik på [Denne computer].

6. I menuen [Vis] skal du klikke på [Mappeindstillinger...].

7. Klik på fanen [Vis].

8. I feltet [Avancerede indstillinger:] skal du klikke på [Vis ikke skjulte filer] og derefter fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet [Vis hele stien i titellinjen].

9. Klik på [OK].

10. I menuen [Start] skal du pege på [Find] og derefter klikke på [Filer eller mapper...].

11. Klik på fanen [Navn & placering], og indtast derefter et filnavn i feltet [Navn:].

Indtast “RCDAD19X.inf” som INF-navn.

12. I feltet [Søg i:] skal du vælge den harddisk, Windows er installeret i, og derefter klikke på [Søg nu].

13. Højreklik på den fil, der vises som søgeresultat, og klik derefter på [Slet...].

INF-filen afinstalleres.

14. Efter afinstallation af printerdriveren skal du genstarte Windows.