Flytning over lange afstande

1. Sluk for strømmen, afbryd USB-kablet eller Ethernet-kablet, og tag derefter strømledningen ud af stikkontakten. Fjern ikke farvepatronerne. Tag papiret ud.

2. Emballér printeren, når den skal flyttes over lange afstande, som f.eks. når der skiftes kontor eller domicil. Afbryd alle kabler, anbring printeren i den kasse, den blev leveret i, og transportér den vandret. Når printeren er flyttet, skal du først fjerne og derefter genindsætte netværksinterfacekortet.

Kontakt din salgs- eller servicerepræsentant for yderligere information.