Flytning over kortere afstande

Før printeren flyttes til et andet sted i lokalet, skal du tage følgende forholdsregler.

FORSIGTIG

Vigtigt

1. Sluk for strømmen, afbryd USB-kablet eller Ethernet-kablet, og tag derefter stikket ud af stikkontakten.

Før du flytter printeren, skal du også sørge for at tage strømledningen ud af printeren.

2. Løft printeren, og flyt den til det sted, hvor du vil installere den.

billede

Tag fat i grebet/fordybningen på begge sider af printerens bund som vist. Løft og bær printeren langsomt og forsigtigt.

Sørg for, at strømledningen ikke sidder fast under printeren.