Håndtering af farvepatroner

Vigtige oplysninger i forbindelse med håndtering af farvepatroner.

FORSIGTIG

Om farvepatroner

• Farvepatronerne overholder producentens sikkerhedsspecifikationer. Brug originale farvepatroner, så sikkerhed og pålidelighed garanteres.

• Når du bruger printeren første gang, skal du installere de medfølgende farvepatroner.

• Så snart du installerer de medfølgende farvepatroner, begynder printeren at fremføre blæk til udskriftshovederne. Sørg for ikke at installere brugte farvepatroner.

Brug af farvepatroner

• Farvepatroner skal opbruges før deres udløbsdato og gerne inden for seks måneder, efter at de er taget ud af deres emballage.

• Åbn ikke farvepatronens emballage, før patronen skal installeres i printeren.

• Berør ikke farvepatronernes blækporte eller chip-kontakter.

• Farvepatronerne må ikke udsættes for kraftige rystelser. Blæk kan lække.

• Adskil ikke farvepatronerne.

• Åbn kun højre frontlåge, når farvepatroner skal installeres. Sluk ikke for printeren, og tag ikke stikket ud af kontakten, når der isættes patroner.

• Kontrollér altid farven på en patron, før den installeres.

• Fjern ikke en farvepatron, når den er installeret, med mindre dette er nødvendigt.

• Fjern ikke en farvepatron, mens udskrivning er i gang. Udskrivningen vil stoppe.

• Af hensyn til udskrifternes kvalitet og ensartethed benytter denne printer altid alle de farver (sort, cyan, gul og magenta), der er til rådighed, til at producere udskrifter. Selv om udskriften er sort-hvid eller [Sort-hvid] vælges i dialogboksen for printeregenskaber, vil alle farver stadig blive anvendt.

• Udskrivningen stopper, hvis en af farvepatronerne bliver tom. Hvis en patron, der indeholder farven cyan, gul eller magenta, bliver tom, kan du ikke udskrive - heller ikke i sort-hvid. Hvis en meddelelse om at udskifte farvepatronen vises, skal du udskifte patronen så hurtigt som muligt.

Opbevaring af farvepatroner

• Opbevar farvepatroner ved en temperatur på mellem -20 og 43° C.

Blækforbrug

• For at beskytte udskriftshovederne samt sikre udskriftskvaliteten udfører printeren periodisk vedligeholdelse og rengøring af udskriftshoved, når den tændes og før udskrivning. Begge disse procedurer forbruger blæk.

• Mængden af blæk, der bruges under rensningen, afhænger af patronens størrelse.