Udskiftning af farvepatron

Følg nedenstående procedure for at udskifte en tom farvepatron.

Ret eventuelle fejl som f.eks. papirstop eller manglende papir i kassetten, før du udskifter en farvepatron.

FORSIGTIG

Vigtigt

1. Fjern farvepatronernes emballage.

Hvis flere patroner er tomme, skal alle de tomme patroner udskiftes. Du kan afkorte den tid, det tager at foretage udskiftningen.

2. Åbn højre frontlåge.

billede

3. Tag de tomme patroner ud.

Når du gør det, skal du sørge for holde på printeren, så den ikke bevæger sig.

billede

4. Kontrollér patronernes retning, og installér dem derefter forsigtigt.

Installér dem i følgende rækkefølge fra venstre: sort, cyan, magenta og gul.

5. Skub patronen ind ved at trykke på PUSH.

billede

6. Luk højre frontlåge.