Ændring af system-menuen

I dette afsnit bruges indstilling af Energisparer som eksempel på, hvordan du kan ændre en indstilling i system-menuen.

1. Tryk på [Menu]-tasten.

billede

2. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [System] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Menu:
      System
  3. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned], så [Energisparer] vises, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

System:
      Energisparer
  4. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vælge den gennemløbstid, der skal bruges til at skifte til Energisparer.

E.sparer-timer:
      *5 minutter
  5. Tryk på [#Enter]-tasten.

Skærmbilledet [System] vises.

6. Tryk på [Online]-tasten.

Det første skærmbillede vises.