Angivelser af indstillinger for overvågning af printeren

Brug SmartDeviceMonitor for Client til at kontrollere status for printeren.

For at bruge SmartDeviceMonitor for Client skal du foretage følgende indstillinger:

1. Aktivér SmartDeviceMonitor for Client.

Ikonet SmartDeviceMonitor for Client vises i proceslinjens systembakke.

Ikonet vises ikke, hvis du klikker på [Vis ikke denne meddelelse igen].

2. Højreklik på ikonet for SmartDeviceMonitor for Client, og klik derefter i pop-up-menuen for at søge efter den printer, du ønsker at overvåge.

3. Hvis printeren, du ønsker at overvåge, ikke vises, skal du pege hen på [Egenskab] og derefter klikke på [Ekstraudstyr...].

Dialogboksen for valg i SmartDeviceMonitor for Client åbnes.

4. Vælg den printer, du ønsker at overvåge, og markér derefter afkrydsningsfeltet [Skal overvåges] i [Indstillinger].

Hvis du markerer afkrydsningsfeltet [Vis på proceslinje], kan du se printerstatus i ikonet for SmartDeviceMonitor for Client i proceslinjens systembakke.

5. Klik på [OK].

Dialogboksen for indstillinger i SmartDeviceMonitor for Client lukkes, og den valgte printer bliver nu overvåget.