Brug af SmartDeviceMonitor for Client

SmartDeviceMonitor for Client er et program, der har funktioner som f.eks. maskinovervågning af peer-to-peer-udskrivning. Vi anbefaler, at du installerer dette program på klientcomputeren. SmartDeviceMonitor for Client kræves, hvis du har behov for at udskrive over et netværk i et Windows 98/Me-miljø.

Hvad kan du bruge den til?

ved at bruge SmartDeviceMonitor for Client kan du foretage følgende:

• Peer-to-peer-udskrivning

• Sende udskrivningsjob direkte til netværksprinteren uden brug af en printserver.

• Udskrive på en erstatningsprinter, hvis for mange job venter i den angivne printer, eller hvis en fejl forhindrer udskrivning (Genoptag udskrivning).

• Tildele flere udskrivningsjob til flere printere (Paralleludskrivning)

• Foretage grupperegistrering af de printere, der er angivet til Genoptag udskrivning eller Parallel udskrivning.

• Modtage besked om fejl, hvis der opstår en fejl i maskinen, mens den udskriver eller sender et job.

• Overvågningsfunktion

• Kontrollere printerstatus, f.eks. resterende mængde papir, under udskrivning.

• Overvåge flere anvendte printere samtidig.

• Kontrollere printerens netværksindstillinger og systemkonfiguration.

• Få besked om afslutning af udskrivning.

• Få vist op til 100 af dine udskrivningsjob.

Relaterede emner

Modtag besked via SmartDeviceMonitor for Client
Angivelser af indstillinger for overvågning af printeren
Visning af printerstatus