Betingelser for tovejskommunikation

Tovejskommunikation giver mulighed for, at oplysninger om indstillinger for papirformat og fremføringsretning automatisk sendes til printeren. Du kan kontrollere printerstatus fra computeren.

Hvis du bruger RPCS-rasterprinterdriveren og tovejskommunikation er aktiveret, er fanen [Tilbehør] ikke tilgængelig.

Hvis tovejskommunikation skal understøttes, skal følgende betingelser være opfyldt:

Hvis maskinen og computeren er forbundet direkte til hinanden med et USB-kabel

• Tovejskommunikation understøttes af Windows 98/Me/2000/XP/Vista, Windows Server 2003 og Windows NT 4.0.

• Printeren skal understøtte tovejskommunikation.

Når du er tilsluttet til netværket

• Printeren skal understøtte tovejskommunikation.