Brug af standard TCP/IP-porten

Dette afsnit forklarer, hvordan du installerer printerdriveren (TCP/IP) og konfigurerer standard-TCP/IP-porten.

Vigtigt

1. Start Windows, og indsæt derefter den medfølgende cd-rom i cd-rom-drevet.

Luk alle åbne programmer.

2. Vælg et interface-sprog, og klik derefter på [OK].

3. Klik på [Printerdriver].

Softwarelicensaftalen vises i dialogboksen [<Licensaftale>].

4. Læs hele licensaftalen omhyggeligt. Hvis du accepterer dens betingelser, skal du klikke på [Jeg accepterer aftalen], og derefter klikke på [Næste >].

5. Klik på [Tilsluttet via LAN].

6. Dobbeltklik på printernavnet, printerindstillingerne vises.

De viste detaljer i [Kommentar:], [Driver:] og [Port:] varierer afhængigt af styresystem, printermodel og port.

7. Klik på [Port:], og klik derefter på [Tilføj].

8. Klik på [Standard-TCP/IP], og klik derefter på [OK].

Konfigurér standard-TCP/IP-portindstillingerne, og klik derefter på Windows Hjælp, hvis [Standard-TCP/IP-port] ikke vises.

9. Klik på [Næste >] i dialogboksen [Guiden Tilføj standard-TCP/IP-printerport].

10. Indtast printernavnet eller IP-adresse i feltet [Printernavn eller IP-adresse].

Tekstfeltet [Portnavn] får automatisk et portnavn. Udskift dette navn, hvis det er nødvendigt.

Når skærmbilledet til valg af enhed vises, skal du vælge “RICOH Netværksprinter, Driver C-model”.

11. Klik på [Udfør] i dialogboksen [Guiden Tilføj standard-TCP/IP-printerport].

Dialogboksen for start af installation vises igen.

12. Kontrollér, at porten for den valgte printer, vises i [Port:].

13. Konfigurér standardprinteren efter behov.

14. Klik på [Fortsæt].

Installationen af printerdriveren starter.

15. Vælg, om Status Monitor skal åbnes automatisk.

16. Klik på [Næste >].

17. Klik på [Udfør] i dialogboksen om udførelse af installationen.

En meddelelse om genstart af computeren kan blive vist. Genstart computeren for at gøre installationen færdig.