Brug af porten SmartDeviceMonitor for Client

Dette afsnit forklarer, hvordan du installerer printerdriveren (TCP/IP) og konfigurerer porten SmartDeviceMonitor for Client.

Hvis du vil bruge porten SmartDeviceMonitor for Client, skal du installere SmartDeviceMonitor for Client.

Vigtigt

1. Start Windows, og indsæt derefter den medfølgende cd-rom i cd-rom-drevet.

Luk alle åbne programmer.

2. Vælg et interface-sprog, og klik derefter på [OK].

3. Klik på [Printerdriver].

Softwarelicensaftalen vises i dialogboksen [<Licensaftale>].

4. Læs hele licensaftalen omhyggeligt. Hvis du accepterer dens betingelser, skal du klikke på [Jeg accepterer aftalen], og derefter klikke på [Næste >].

5. Klik på [Tilsluttet via LAN].

6. Dobbeltklik på printernavnet, printerindstillingerne vises.

De viste detaljer i [Kommentar:], [Driver:] og [Port:] varierer afhængigt af styresystem, printermodel og port.

7. Klik på [Port:], og klik derefter på [Tilføj].

8. Klik på [SmartDeviceMonitor], og klik derefter på [OK].

9. Klik på [TCP/IP], og klik derefter på [Søg].

Der vises en liste over printere, der bruger TCP/IP.

10. Vælg den printer, du ønsker at bruge, og klik derefter på [OK].

Kun printere, der besvarer en rundsending fra computeren, vises. Hvis du vil bruge en printer, der ikke vises her, skal du klikke på [Angiv adresse], og derefter indtaste IP-adressen eller værtsnavnet på printeren.

Under Windows 98/Me kan du ikke tilføje en IP-dresse, der delvist ligner den allerede anvendte. Hvis for eksempel “192.168.0.2” er i brug, kan “192.168.0.2xx” ikke bruges. Hvis “192.168.0.20” ligeledes er i brug, kan “192.168.0.2” ikke bruges.

11. Kontrollér, at porten for den valgte printer, vises i [Port:].

12. Markér afkrydsningsfeltet [Standardprinter] for at konfigurere printeren som standard.

13. Klik på [Fortsæt].

Installation starter.

14. Vælg, om Status Monitor skal åbnes automatisk.

15. Klik på [Næste >].

16. Klik på [Udfør] i dialogboksen om udførelse af installationen.

En meddelelse om genstart af computeren kan blive vist. Genstart computeren for at gøre installationen færdig.