Opsætning af en klientcomputer

Følg nedenstående procedure for at konfigurere en computer som klientcomputer og slutte den til den delte printer. Foretag denne indstilling, når du installerer printerdriveren fra den medfølgende cd-rom.

Vigtigt

Konfiguration af en computer, der er tilsluttet det netværk, hvor printserveren er tilsluttet.

1. Start Windows, og indsæt derefter cd-rom'en “Driver, Manual & Utility” i cd-rom-drevet.

Afslut alle de andre programmer, der kører.

Når du stater Windows, åbnes muligvis en guide til tilføjelse af hardware. Hvis dette sker, skal du klikke på [Annuller]. Kontrollér igen, at der er slukket for strømmen.

2. Vælg et sprog til interfacet, og klik derefter på [OK].

3. Klik på [Printerdriver].

4. Læs hele licensaftalen omhyggeligt. Hvis du accepterer dens betingelser, skal du klikke på [Jeg accepterer aftalen], og derefter klikke på [Næste >].

5. Klik på [Tilsluttet via LAN].

6. Klik på [Næste >].

7. Klik på plusmærket ved siden af et printernavn.

8. Klik på [Port:< LPT1: >] under [Printernavn:].

9. Klik på [Tilføj].

10. Klik på [Netværksprinter].

11. Klik på [OK].

12. Vælg en delt printer.

13. Klik på [OK].

14. Kontrollér, at [<\\servername\sharedprintername>] vises efter [Port:].

15. Klik på [Fortsæt].

Installation starter.

16. Vælg, om Status Monitor skal åbnes automatisk.

17. Klik på [Næste >].

18. Kontrollér installationsresultatet, og klik derefter på [Udfør].