Kontrolpanel

Illustrationerne i denne vejledning viser image modellen. image Modellen kan afvige lidt fra den illustrerede model.

billede

1. Display

Viser den aktuelle printerstatus og fejlmeddelelser.

2. Lysdiode til status på farvepatroner

Hver lysdiode svarer til en farvepatron. Fra venstre vises status for patronerne sort (K), cyan (C),magenta (M) og gul (Y).

3. [Menu]-tasten

Tryk på denne tast for at foretage og kontrollere de aktuelle printerindstillinger.

4. [Online]-tasten

Angiver, om printeren er online eller offline. Tryk på den for at skifte mellem online og offline.

Når lampen er tændt, er printeren online og kan nu modtage data fra værtscomputeren.

Når lampen er slukket, er printeren offline og kan ikke længere modtage data fra værtscomputeren.

Tryk for at returnere til klar-tilstanden.

5. [Forts. uds./Rengøring af hoved]-tasten

Når printeren er offline, skal du trykke på denne tast for at udskrive alle data, der findes i printerens input-buffer.

Du kan bruge tasten til at tvinge printeren til at udskrive data, der er modtaget i onlinestatus, når papirformatet eller -typen ikke passer til indstillet format eller type.

Hvis en meddelelse, der beder dig om at fjerne papirstop ved at trykke på [Forts. uds./Rengøring af hoved]-tasten vises, skal du trykke på denne tast.

Når printeren er offline, skal du trykke på og holde [Forts. uds./Rengøring af hoved]-tasten nede i tre sekunder for at rense skrivehovederne for cyan, magenta, gul og sort.

6. [Nulstil job]-tasten

Når printeren er online, kan du trykke på denne tast for at annullere et igangværende udskrivningsjob.

7. Fejl-indikatoren

Lyser, når der opstår en printerfejl. Et rødt lys angiver en fejl, som forhindrer udskrivning; det gule lys angiver, at der kan være opstået en fejl under udskrivningen.

Hvis den røde lampe lyser, skal du følge instruktionerne, der vises på displayet.

8. [pil op][pil ned]-tasterne

Brug disse taster til at forøge eller formindske værdier på displayet, når du foretager indstillinger.

Hold tasten nede for at kunne rulle hurtigere og forøge eller formindske værdier på displayet i intervaller a 10 enheder.

Hvis du vil anvende denne funktion: under [Vedligeholdelse] skal du indstille [Tastgentagelse] til [Til].

9. [#Enter]-tasten

Tryk på denne tast for at udføre menupunkter, der er valgt på displayet.

10. [Escape]-tasten

Tryk på denne tast for at returnere til den forrige tilstand på displayet.

11. [Strøm]-tasten

• Tryk for at tænde og slukke for strømmen.

• Hvis du vil tænde for strømmen, skal du trykke på og holde tasten [Strøm] nede i et sekund, indtil den lyser.

• Når strømmen tændes, vil [Strøm]-tasten blinke, indtil printeren er klar til udskrivning, hvorefter den vil lyse konstant.

• Når der slukkes for strømmen, vil tasten blinke langsomt, indtil printeren er helt lukket ned, og tasten ikke længere lyser.

• Standby betyder "standby". Hvis du vil undgå strømforbrug, skal du tage stikket ud af stikkontakten.

12. Data ind-indikatoren

Blinker, når printeren modtager data fra en computer. Indikatoren Data ind er tændt, hvis der ikke findes data til udskrivning.