Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Fouten op de Status Monitor

Als een fout optreedt met de printer, geeft de Status Monitor een fout weer. Klik op [Gebruikershandleiding...] om de pagina weer te geven die overeenkomt met de fout, waar u kunt zien hoe u het probleem kunt oplossen.

Afhankelijk van de instellingen voor "Autom. doorg." en "Wrsch Envkz" die zijn opgegeven in het systeemmenu, worden sommige van de volgende berichten mogelijk niet weergegeven.

Verwijzing

Verwante onderwerpen

Status Monitor opent niet
Geen reactie van printer
Geen papier/Lade wordt niet gedetecteerd (lade 1)
Papiergrootte/papiertype komt niet overeen (lade 1)
Papiertype/papiergrootte komt niet overeen (automatisch lade selecteren)
Klep open
Klep open/lade niet gedetecteerd (lade 1)
Klep open/printcartridge(s) niet gedetecteerd
Cartridge-einde
Cartridge/printerkoptank leeg
Cartridge op
Inktopvangeenheid niet gedetecteerd
Buiten afdrukbaar temperatuurbereik
Printerfout
Fout met netwerkinterfacekaart
Positie envelopkiezer komt niet overeen