Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Posities komen niet overeen met weergegeven afbeelding

Als de positie van de afgedrukte items verschilt van de positie van de weergegeven items, moeten de volgende vragen worden beantwoord.

Zijn de instellingen voor de paginalay-out gedefinieerd?

Controleer of er instellingen voor de paginalay-out zijn gedefinieerd in de toepassing.

Komt de instelling voor de papiergrootte overeen?

Zorg dat de papiergrootte die is geselecteerd in de lijst [Afdrukformaat:] van het dialoogvenster met printereigenschappen overeenkomt met de grootte van het geplaatste papier.

Klopt de instelling van de envelopkiezer?

Stel de envelopkiezer in overeenstemming met het soort papier in. Voor enveloppen stelt u de hendel in op de achterste positie image; voor alle andere soorten papier stelt u de hendel in op de voorste positie image. Zie Positie envelopkiezer komt niet overeen.

Vage afdrukken of dubbele lijnen wijzen erop dat de printerkoppen zich niet op de juiste positie bevinden. Los dit probleem op door de envelopkiezer in de stand image te zetten en vervolgens [Koppositie] te selecteren.

Zijn de printerkoppen op één lijn gebracht?

Wanneer bidirectioneel wordt afgedrukt, plaatst u de envelopkiezer in de stand image en selecteert u [Koppositie] om de printerkoppen op één lijn te brengen. Als het probleem zich blijft voordoen, drukt u het spuitkopcontroletestpatroon af en maakt u de printerkoppen schoon, indien noodzakelijk. Zie Koppositie, Spuitkop controle en Koppen reinigen.

Hebt u het afdrukbare gebied gewijzigd?

Het probleem kan worden opgelost door [Afdrukbaar gebied:] in het dialoogvenster met printereigenschappen te wijzigen. Stel op het tabblad [Printerconfiguratie] [Afdrukbaar gebied:] in op [Maximum].

Hebt u de afdrukkwaliteit gewijzigd?

Selecteer in het gebied [Afdrukkwaliteit] het selectievakje [Alleen uni-direction. afdr]. Dit vertraagt echter wel het afdrukken.

Zijn bindmarges op de juiste wijze ingesteld?

Geef op het tabblad [Bewerken] in het dialoogvenster [Koptekst/voettekst/Beeldpositie aanpassen/Bindmarge] [Beeldpositie aanpassen] op de juiste wijze op.