Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Koppositie

Volg de onderstaande procedure om een testpatroon af te drukken en de positie van de printerkoppen aan te passen als verticale regels scheef worden afgedrukt of afdrukkleuren vaag zijn.

  1. Schuif de enveloppenkiezer in afbeelding de voorwaartse stand.

    afbeelding

  2. Druk op de [Menu]-toets.

    afbeelding

  3. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Onderhoud] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Menu:               
     Onderhoud          
  4. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Koppositie] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Onderhoud:          
     Koppositie         
  5. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Testpatr. afdr.] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Koppositie:         
     Testpatr. afdr.    
  6. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om een testpatroon te selecteren en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Testpatr. afdr.:    
     Hoge snelheid      

    Als u de printerkopposities voor alle resoluties wilt aanpassen, herhaalt u deze procedure waarbij u de andere resolutie selecteert.

    Er wordt een testpatroon afgedrukt om de printerkopposities aan te passen.

  7. Controleer de optimale aanpassingswaarden op het afgedrukte testpatroon.

    De optimale aanpassingswaarde is de kolomwaarde die boven het meest lichtgrijze vierkantje wordt weergegeven met aan beide zijden verticale lijnen. Wanneer het kolomnummer "+2" is voor de regel "A", is de optimale aanpassingsregel "+2" voor "A".

    afbeelding

  8. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Aanpassing] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

  9. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om een resolutie uit stap 5 te selecteren, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Aanpassing:         
     Hoge snelheid      
  10. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om een lijn te selecteren en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Aanpassing:         
    1.A                 
  11. Voer de optimale aanpassingswaarden uit stap 6 in en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    A:                  
    (-4 ,+4)       0    
  12. Druk op de toets [Online].

    Het beginscherm wordt weergegeven.