Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Registratie

Volg de onderstaande procedure om aan te passen waar wordt begonnen met het afdrukken op papier dat in elke lade is geplaatst na controle van het afgedrukte testpatroon.

  1. Schuif de enveloppenkiezer in afbeelding de voorwaartse stand.

    afbeelding

  2. Druk op de [Menu]-toets.

    afbeelding

  3. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Onderhoud] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Menu:               
     Onderhoud          
  4. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Registratie] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Onderhoud:          
     Registratie        
  5. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Testpatr. afdr.] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Registratie:        
     Testpatr. afdr.    
  6. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om een papierlade te selecteren, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Testpatr. afdr.:    
     Lade 1             
  7. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om een papiertype te selecteren, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Testpatr. afdr.:    
     Normaal papier     

    Er wordt een testpatroon afgedrukt, zodat u de beginpositie voor het afdrukken kunt wijzigen.

  8. Controleer de optimale aanpassingswaarden op het afgedrukte testpatroon.

  9. Vouw het testpatroonvel dubbel in de lengterichting.

    afbeelding

  10. De optimale aanpassingswaarde is het verschil tussen de enkele verticale lijn en de verticale lijn van het kruis dat u kunt zien wanneer het gevouwen vel papier tegen het licht wordt gehouden. Wanneer het verschil één kalibratieteken in de richting van de "+" is, is de optimale waarde voor de [Leesrichting] "+1.0".

    afbeelding

  11. Vouw het testpatroonvel dubbel in de breedterichting, en controleer vervolgens de aanpassingswaarde voor de [Invoerrichting].

    Aanpassingswaarden gaan in stappen van 0,1.

  12. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Aanpassing] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Registratie:        
     Aanpassing         
  13. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om een papierlade te selecteren, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Aanpassing:         
     Lade 1             
  14. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om een papiertype te selecteren, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Aanpassing:         
     Normaal papier     
  15. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om de aanpassingswaarden (-4.0 tot +4.0) in te voeren in de [Leesrichting] van stap 7, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Leesrichting:       
    (-4 ,+4)     0.0    
  16. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om de aanpassingswaarden (-4,0 tot +4,0) in te voeren in de [Invoerrichting] van stap 7, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

    Invoerrichting:     
    (-4 ,+4)     0.0    
  17. Druk op de toets [Online].

    Het beginscherm wordt weergegeven.

Opmerking