Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De clientcomputerinstellingen opgeven

Volg de onderstaande procedure om de instellingen op de client op te geven.

1. Wijs in het menu [Start] naar [Programma's], wijs naar[DeskTopBinder], [SmartDeviceMonitor for Client], en klik vervolgens op [Instellingen van uitgebreide functies].

Het dialoogvenster Instellingen van uitgebreide functies wordt geopend.

2. Schakel het selectievakje [Uitgebreide functies gebruiken] in.

3. Schakel het selectievakje [Afdrukken/gegevensverzending melden bij gebruik afdrukserver] in bij "Melding".

4. Klik op [OK].

Het dialoogvenster Uitgebreide functies wordt gesloten.

U heeft het opgeven van de clientcomputerinstellingen voltooid.