Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De afdrukserver opgeven

Volg de onderstaande procedure om de instellingen voor de afdrukserver te definiëren.

Belangrijk

1. Wijs in het menu [Start] naar [Programma's], wijs naar[DeskTopBinder], [SmartDeviceMonitor for Client], en klik vervolgens op [Instelling afdrukserver].

Het dialoogvenster Instelling afdrukserver wordt geopend.

2. Schakel het selectievakje [Afdrukken/gegevensverzending melden aan client-pc's] in, en klik vervolgens op [OK].

Afhankelijk van de instellingen van de afdrukserver wordt een dialoogvenster weergegeven. Lees het bericht in het dialoogvenster en klik vervolgens op [OK].

Als u op [Annuleren] klikt, wordt de gewijzigde instelling geannuleerd.

3. Er wordt een dialoogvenster over het opgeven van de instelling voor de clientcomputer weergegeven. Klik op [OK].

De instelling van de afdrukserver is gewijzigd. U moet echter nog wel de meldingsinstelling op elke clientcomputer instellen.