Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

SmartDeviceMonitor for Client gebruiken

SmartDeviceMonitor for Client is een toepassing die als de peer-to-peer afdrukapparaatmonitor functioneert. We raden u aan om deze toepassing op de clientcomputer te installeren. SmartDeviceMonitor for Client is vereist als u in een Windows 98/Me-omgeving via een netwerk wilt afdrukken.

Wat kunt u ermee doen?

U kunt het volgende doen met SmartDeviceMonitor for Client:

• Peer-to-peer afdrukken

• Afdruktaken rechtstreeks naar de netwerkprinter sturen zonder een afdrukserver te hoeven gebruiken.

• Afdrukken met een vervangende printer als er te veel taken wachten in de opgegeven printer, of als het afdrukken is onderbroken vanwege een fout (herstelafdrukken).

• Meerdere afdruktaken toewijzen aan meerdere printers (parallel afdrukken).

• Groepen printers die zijn opgegeven voor herstelafdrukken of parallel afdrukken vooraf registreren.

• Foutmeldingen ontvangen als er een fout optreedt op het apparaat terwijl het bezig is met het afdrukken of verzenden van een taak.

• Bewakingsfunctie

• De printerstatus controleren, zoals de resterende hoeveelheid papier tijdens het afdrukken.

• Tegelijkertijd meerdere printers bewaken die in gebruik zijn.

• De netwerkinstellingen en systeemconfiguratie van de printer controleren.

• Een melding ontvangen wanneer het afdrukken is voltooid.

• Tot 100 afdruktaken bekijken die aan u toebehoren.

Verwante onderwerpen

Meldingen gebruiken via SmartDeviceMonitor for Client
De instellingen opgeven voor het controleren van de printer
De printerstatus weergeven