Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Instellingen op het bedieningspaneel opgeven

Stel de volgende netwerkinstellingen in overeenstemming met de netwerkinterface die u gebruikt in.

Als u de printer op een netwerk heeft aangesloten, stelt u de vereiste netwerkomgevinginstellingen in.

In de volgende tabel worden de instellingen op het bedieningspaneel en hun standaardwaarden weergegeven. Deze items verschijnen in het menu [Netwerk Setup].

Naam instelling

Waarde

1.DHCP

Aan

2.IP-adres

0.0.0.0

3.Subnetmasker

0.0.0.0

4.Gateway-adres

0.0.0.0

5.Actief protocol

TCP/IP: Actief

6.Ethernet snelheid

Autom. selecteren

In het volgende voorbeeld wordt uitgelegd hoe u instellingen kunt definiëren voor TCP/IP.

1. Druk op de toets [Aan/uit].

afbeelding

2. Druk op de [Menu]-toets.

afbeelding

Het menuscherm wordt op de display weergegeven.

3. Druk op de toets [Up arrow key] of [Down arrow key] om het menu [Host Interface] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

Menu:
     Host Interface
  4. Druk op de toets [Up arrow key] of [Down arrow key] om [Netwerk Setup] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

Host Interface:
     Netwerk Setup
  5. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [IP Adres] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

Netwerk Setup:
     IP Adres

Het huidige IP-adres wordt op de display weergegeven.

6. Druk op de toets [Up arrow key] of [Down arrow key] om het meest linkse veld van het IP-adres in te vullen, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

IP Adres:
      .  0.  0.  0

Neem contact op met uw netwerkbeheerder om een IP-adres voor de printer te verkrijgen.

De waarde verplaatst zich met 10 als u de toets [Up arrow key] of [Down arrow key] ingedrukt houdt.

Wanneer u op de toets [#Enter] drukt, verplaatst de cursor zich naar het volgende veld.

7. Druk op de toets [#Enter].

Terwijl de opgegeven waarde in elk veld wordt ingevuld, verplaatst de cursor zich naar het volgende veld.

IP Adres:
     192.  .  0.  0
  8. Herhaal de stappen en geef waarden op in alle velden. Druk vervolgens op de toets [#Enter].

Druk op de toets [Escape] om terug te gaan naar het voorgaande veld.

9. Geef "Subnetmasker" en "Gateway Adres" op dezelfde manier op als u het IP-adres heeft opgegeven.

10. Nadat u alle instellingen heeft gedefinieerd, drukt u op de toets [Online].

De opgegeven instellingen zijn ingesteld en het beginscherm van de printer wordt weergegeven.

U kunt de configuratiepagina afdrukken om de opgegeven instellingen te bevestigen.