Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Snelinstallatie voor Netwerk

Volg de onderstaande procedure om het printerstuurprogramma, de gebruikershandleiding en DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client te installeren.

Belangrijk

Opmerkingen over de installatie (netwerkverbinding)

Als het bericht "Kan digitale handtekening niet vinden" of het dialoogvenster [Software-installatie], [Hardware-installatie] of [De uitgever van dit stuurprogramma kan niet worden gecontroleerd] wordt weergegeven:

  1. Klik op [Ja], [Doorgaan] of [Dit stuurprogramma toch installeren] om de installatie voort te zetten.

  1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation.

    Sluit alle andere toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

  2. Selecteer een taak voor de interface en klik vervolgens op [OK].

  3. Klik op [Snelinstallatie voor Netwerk].

  4. Lees de volledige licentieovereenkomst zorgvuldig door. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, klikt u op [Ik ga akkoord met de overeenkomst.], en klikt u daarna op [Volgende >].

  5. Er wordt naar de netwerkprinter gezocht. Als het selectiedialoogvenster wordt weergegeven, selecteert u het printermodel dat u wilt gebruiken, en klikt u vervolgens op [Installeren].

    De installatie wordt gestart.

    Raadpleeg "Opmerkingen over de installatie" als het dialoogvenster [Software-installatie] of [De uitgever van dit stuurprogramma kan niet worden gecontroleerd] wordt weergegeven.

    Als de printer niet kan worden gevonden, en alleen "Printerpoort" in het printerselectiedialoogvenster wordt weergegeven, is het IP-adres van de printer niet opgegeven of bevinden de computer en de printer zich niet in hetzelfde netwerksegment. Voordat u de software installeert, controleert u het IP-adres van de printer en de netwerktopologie. U kunt ook "Printerpoort" selecteren in het dialoogvenster en vervolgens het printerstuurprogramma installeren. Als u dit doet, wordt SmartDeviceMonitor for Client niet tegelijkertijd geïnstalleerd, en moet u dit erna installeren en vervolgens de poort configureren.

    Raadpleeg "Opmerkingen over de installatie" als het bericht "Kan digitale handtekening niet vinden" of [Hardware-installatie] wordt weergegeven.

  6. Klik op [Voltooien].

    Het printerstuurprogramma, de gebruikershandleiding en DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client zijn nu geïnstalleerd.

Opmerking