Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Een configuratiepagina afdrukken

Nadat u de hardware heeft geïnstalleerd en voordat u de printer op een computer aansluit, maakt u een proefafdruk door de configuratiepagina af te drukken.

Door de configuratiepagina als een proefafdruk af te drukken, brengt u de printkoppen in gereedheid en kunt u controleren of de printer naar behoren werkt.

Aan de hand van de configuratiepagina kunt u ook de configuratie- en systeeminstellingen van de printer controleren.

Belangrijk

1. Druk op de [Menu]-toets.

afbeelding

2. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Lijst/Prfafdr.] weer te geven, en druk daarna op de toets [#Enter].

Menu:
    Lijst/Prfafdr.
  3. Druk op de toets [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Conf.pag.], en druk vervolgens op de toets [#Enter].

Lijst/Prfafdr.:
     Conf.pag.

De configuratiepagina wordt afgedrukt.

Het menuscherm Conf.pag. wordt weer weergegeven als het afdrukken is voltooid.

Controleer of de printkopspuiten wel of niet verstopt zijn door een proef met een spuitkopcontrolepatroon af te drukken.

4. Houd de toets [Aan/uit] ingedrukt totdat de printer is afgesloten.

Als u de printer via USB op een computer aansluit, gaat u verder naar De computer aansluiten en de software installeren (USB-verbinding).

Als u de printer op een netwerk aansluit, gaat u verder naar De computer aansluiten en de software installeren (netwerkverbinding).