Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Symbolen

De volgende symbolen worden in deze handleiding gebruikt.

WAARSCHUWING

Geeft belangrijke veiligheidsvoorschriften aan.

Als u deze voorschriften niet volgt, kan dit ernstige verwondingen of zelfs de dood tot gevolg hebben. Lees deze voorschriften daarom zorgvuldig door.

U kunt ze vinden in de "Veiligheidsinformatie".

VOORZICHTIG

Geeft belangrijke veiligheidsvoorschriften aan.

Als u deze voorschriften niet opvolgt, kan dit middelmatige of kleine verwondingen tot gevolg hebben of beschadiging van het apparaat of eigendommen. Lees deze voorschriften daarom zorgvuldig door.

U kunt ze vinden in de "Veiligheidsinformatie".

Belangrijk

Geeft punten aan waar u rekening mee moet houden wanneer u het apparaat gebruikt en een uitleg van mogelijke oorzaken voor het vastlopen van papier, schade aan originelen of gegevensverlies. Lees deze uitleg zorgvuldig door.

Opmerking

Geeft een aanvullende uitleg van de functies van het apparaat aan en instructies voor het oplossen van fouten die door de gebruiker zijn gemaakt.

Verwijzing

Dit symbool bevindt zich aan het einde van een gedeelte.

Het geeft aan waar u meer relevante informatie kunt vinden.

Geeft de namen aan van toetsen en knoppen.