Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Verplaatsen over een lange afstand

Als u het apparaat over lange afstand wilt verplaatsen, moet u het goed inpakken. Maak alle papierlades leeg, maar verwijder de printcartridge niet. Draai en kantel het apparaat niet gedurende het transport. Als het apparaat verplaatst is, verwijdert u de netwerkkaart en plaatst u deze opnieuw.

Belangrijk

1. Schakel de stroom uit, maak de USB-kabel of de Ethernetkabel los en trek vervolgens de stekker uit het stopcontact. Verwijder niet de printcartridges. Verwijder het papier.

2. Trek aan de vrijgavehendel van de scaneenheid en til deze op.

gedetailleerde afbeelding

3. Vergrendel de transportvergrendeling en sluit de scaneenheid.

gedetailleerde afbeelding

Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.