Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Procedure

Met de volgende procedure wordt uitgelegd hoe u telnet kunt gebruiken, van starten tot afsluiten.

1. Start telnet door het IP-adres of de hostnaam van het apparaat op te geven bij de opdrachtprompt.

%telnet (IP-adres of hostnaam apparaat)

2. Voer het wachtwoord in.

Het standaardwachtwoord is "password".

3. Voer het nummer in van de instelling die u wilt opgeven.

4. Geef de instellingen op.

Als u een instelling wijzigt, wordt er een bevestiging weergegeven. Voor het toepassen van de nieuwe instelling bevestigt u deze. Voor het annuleren van de nieuwe instelling bevestigt u deze niet.

5. Voer voor het stoppen met het opgeven van instellingen "9" in.

6. Sluit telnet af.

msh> logout