Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Verbinden met een FTP-server

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe Web Image Monitor moet worden gebruikt voor het maken van instellingen voor het verbinden met een FTP-server. In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe Web Image Monitor moet worden gebruikt voor het opgeven van instellingen voor het verbinden met een FTP-server.

Belangrijk

1. Op het tabblad Categorie klikt u op [Adres].

2. In het gedeelte Menu klikt u op [Verkort kiezen lijst].

De Verkort kiezen lijst verschijnt in het Werkgebied.

3. Klik op [90-99].

"Verkort kiezen lijst (Scanmodus) [90-99]" (verkort kiezen toetsen 90 tot 99) verschijnen in het Werkgebied.

4. Klik op de Verkort kiezen nummers (tussen 90 en 99) waaraan u de instellingen van een bestemming wilt toewijzen.

Het registratiescherm wordt weergegeven.

5. Geef de instellingen op en klik vervolgens op [Toepassen] om ze te registreren.

De Verkort kiezen lijst verschijnt in het Werkgebied.

Instellingen

Instelling

Beschrijving

Bestemmingsnaam

Voer de bestemmingsnaam in.

Adres FTP-server

Voer het adres van de FTP-server in.

Pad

Voer het bestemmingspad van de FTP-server in.

Proxy activeren

Geef aan of er wel of niet een proxyserver moet worden gebruikt.

Poortnummer

Geef het poortnummer van de FTP-server op (wanneer er geen proxyserver wordt gebruikt).

E-mailmelding

Instelling

Beschrijving

E-mail melding activeren

Geef op of FTP-verzendingen worden gemeld via e-mail.

E-mailadres

Om deze functie te gebruiken, voert u de e-mailadressen in waarnaar de FTP-verzendingsrapporten moeten worden verstuurd. U kunt maximaal 10 adressen opgeven.

Accountinformatie

Instelling

Beschrijving

Anoniem

in deze modus, wordt anoniem aanmelden gebruikt om toegang te verkrijgen tot de FTP-server.

Privé

In deze modus wordt een gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd om aan te melden bij de FTP-server. Om het wachtwoord te bevestigen, voert u het een tweede keer in.