Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De apparaatstatus doorgeven via e-mail

U kunt de apparaatstatus via e-mail doorgeven wanneer bijvoorbeeld het apparaat geen papier bevat of papier is vastgelopen

Het e-mailbericht met de status van het apparaat wordt verzonden naar het e-mailadres dat van tevoren is opgegeven als bestemming.

U kunt tevens de timing voor het bericht opgeven en de status waarover u een bericht wilt ontvangen.

U kunt een melding krijgen over de volgende statussen:

Stroomdiagram voor opgeven van melding via e-mail

Geef de apparaatinstelling op.

Pijl-omlaag

Instelling netwerkinterfacekaart opgeven (via de webbrowser).

Gebruik voor het opgeven van de instelling voor de netwerkkaart de webbrowser. In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de instelling van de netwerkinterfacekaart kunt opgeven via de webbrowser.

Verwante onderwerpen

Het doorgeven van de apparaatstatus via e-mail instellen
SMTP-groep 1-4 instellen
E-mailmelding