Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Web Image Monitor-instellingen

Belangrijk

Systeem

Hiermee kunt u

Modus waarin dit menu beschikbaar is

Apparaatinformatie

Hiermee controleert u informatie, zoals welke opties zijn geïnstalleerd en de configuratie en status van het apparaat.

Beheerder en gebruiker.

Details

Hiermee controleert de firmwareversie, de status van papierlades, inktniveaus en interfacegegevens.

Beheerder en gebruiker.

Wachtwoord/Taal

Hiermee wijzigt u het aanmeldingswachtwoord en geeft u op welke taal door Web Image Monitor wordt gebruikt.

Beheerder.

Backup/Herstellen

Hiermee downloadt u de apparaatinstellingen en slaat u deze op, of uploadt u deze naar het apparaat.

Beheerder.

Onderhoud

Hiermee herstelt u de standaardwaarden van de apparaatinstellingen, controleert u tellers enz.

Beheerder en gebruiker.

De submenu-instellingen "Herstel fabrieksinstellingen" en "Ethernetkaart resetten" zijn alleen in beheerdersmodus beschikbaar.

Informatie

Hiermee geeft u de Help van het apparaat weer, geeft u servicecontactgegevens weer enz.

Beheerder.

Adres

Menu

Hiermee kunt u

Modus waarin dit menu beschikbaar is

Verkort kiezen lijst

Hiermee controleert u de gegevens die aan Verkort kiezen zijn toegewezen.

Aan Verkort kiezen nummers 90 tot 99 kunt u FTP-serverinstellingen toewijzen.

Beheerder en gebruiker.

In beheerdersmodus kunt u ook gegevens aan Verkort kiezen toewijzen.

Bestemming herstellen/Backup maken

Hiermee downloadt u de gegevens die zijn toegewezen voor Snelkiezen, Verkort kiezen en groepen, en slaat u deze op in csv-bestanden of uploadt u deze naar het apparaat.

Beheerder.

Netwerk

Menu

Hiermee kunt u

Modus waarin dit menu beschikbaar is

Apparaatinformatie

Hiermee controleert u de interfacegegevens.

Beheerder.

TCP/IP

Hier specificeert u de TCP/IP-instellingen.

Beheerder.

IPP

Hier geeft u de IPP-instellingen op.

Beheerder.

SMTP/POP3

Hier geeft u de SMTP- en POP3-instellingen op.

Beheerder.

FTP/DNS

Hier geeft u de FTP- en DNS-instellingen op.

Beheerder.

SMTP Groepsinstelling

Hiermee legt u SMTP-groepen vast of verwijdert u deze.

Beheerder.

SNMP

Hier geeft u de SNMP-instellingen op.

Beheerder.

LDAP-server

Hier geeft u de LDAP-instellingen op.

Beheerder.

Filter

Hier geeft u de werkingsmodus voor het IP-filter op.

Beheerder.