Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De bovenste pagina weergeven

In dit gedeelte wordt de bovenste pagina en het weergeven van Web Image Monitor uitgelegd.

1. Start de webbrowser.

2. Voer "http://(IP-adres apparaat)/" in de adresbalk van de webbrowser in om toegang te krijgen tot het apparaat.

Elke Web Image Monitor-pagina is onderverdeeld in de volgende gebieden:

indeling

1. Categoriegebied

Hier worden categorieën weergegeven. Als u op een categorie klikt, opent u een menu in het menugebied.

2. Menugebied

Klik op onderdelen in dit gebied voor het weergeven van de details ervan of van een gerelateerd submenu.

3. Wachtwoordgebied

Voer het wachtwoord in als u zich in beheerdersmodus wilt aanmelden.

4. Werkgebied

Hier worden gegevens weergegeven over wat is geselecteerd in het menugebied.

Gegevens die worden weergegeven in het werkgebied, worden niet automatisch bijgewerkt. Als u de gegevens wilt bijwerken, klikt u op [Verversen] rechtsboven in het werkgebied.