Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Als u problemen heeft met het bedienen van het apparaat

Dit gedeelte bevat probleemoplossing voor problemen die u kunt tegenkomen tijdens het bedienen van het apparaat.

Spanning kan niet worden ingeschakeld

Als de stroomtoets niet brandt of knippert als deze wordt ingedrukt, controleer dan of er iets aan de hand is met het netsnoer of met het stopcontact.

Controleer het volgende:

• Zorg dat de stekker stevig in het stopcontact zit.

• Controleer of het stopcontact in orde is. U kunt dit controleren door een ander apparaat erop aan te sluiten waarvan u zeker weet dat het goed werkt.

Wanneer met bovenvermelde stappen het probleem niet kan worden opgelost, schakelt u de spanning uit, verwijdert u het netsnoer en neemt u contact op met uw leverancier.

"*Een ogenblik*" wordt weergegeven.

• Deze melding wordt gedurende enige tijd weergegeven nadat u het apparaat heeft ingeschakeld, en verdwijnt als het apparaat gereed is voor gebruik. Als de melding niet verdwijnt, neemt u contact op met de leverancier.

• Als het apparaat nog niet lang in gebruik is, kan het langer dan normaal kosten voor het afdrukken of voor het opstarten na het inschakelen. Wacht even.

"*Ongeldig wachtwrd*" wordt weergegeven.

Het ingevoerde wachtwoord is ongeldig. Zorg ervoor dat u het wachtwoord noteert en ergens veilig bewaart voor het geval u het vergeet.

"Setting from PC..." verschijnt.

Dit bericht verschijnt wanneer iemand via Web Image Monitor als beheerder is ingelogd op het apparaat. Het apparaat kan niet worden gebruikt wanneer dit bericht wordt weergegeven. Denk er daarom aan weer uit te loggen na het opgeven van instellingen als u als beheerder bent ingelogd.

Papier wordt niet doorgevoerd terwijl de spanning is ingeschakeld

Als er niet met afdrukken wordt begonnen terwijl de spanning is ingeschakeld, controleert u of er een storing heeft plaatsgevonden met behulp van de waarschuwingslampjes of Status Monitor.

• Een waarschuwingslampje brandt of knippert

• Alleen de stroomtoets knippert.

Het kan zijn dat het apparaat gegevens ontvangt of inkt bijvult. Wacht even tot de stroomtoets stopt met knipperen en blijft branden.

• De toets Hervatten of het waarschuwingslampje om aan te geven dat de cartridge moet worden vervangen, knippert of brandt.

Er is een storing opgetreden. Foutmeldingen bedieningspaneel: Algemeen.

• Er wordt een foutbericht weergegeven in Status Monitor.

Klik op [Gebruikershandleiding...] om de pagina die bij de storing hoort weer te geven; raadpleeg deze pagina voor meer informatie over het verhelpen van dit probleem. Zie Fouten Status Monitor.

De optionele handinvoerlade kan niet worden geselecteerd

Het printerstuurprogramma heeft de optionele handinvoerlade niet gedetecteerd. Open het printereigenschappenvenster, klik op het tabblad [Accessoires] en controleer of "Handinvoereenheid" staat vermeld bij de afbeelding van het apparaat.