Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

De resterende inkt controleren

Volg de onderstaande procedure om te controleren wanneer printcartridges moeten worden vervangen met behulp van Status Monitor of met de waarschuwingslampjes "Cartridge vervangen".

Waarschuwingslampjes "Cartridge vervangen" op het bedieningspaneel van het apparaat controleren

1. Druk op de toets [Print].

afbeelding toetsen bedieningspaneel

het volgende wordt weergegeven.

afbeelding display

In de bovenstaande afbeelding geeft het bedieningspaneel aan dat de printcartridge cyaan bijna leeg is.

afbeelding display

In de bovenstaande afbeelding geeft het bedieningspaneel aan dat de printcartridge cyaan bijna leeg is.

Van links naar rechts geven de vervangingsindicatoren de status aan van de zwarte (K), cyaan (C), magenta (M) en gele (Y) printcartridges.

Controleren met behulp van Status Monitor

Deze functie wordt alleen ondersteund door de RPCS Raster Printer Driver.

1. Open het dialoogvenster Printereigenschappen.

2. Klik op het tabblad [Onderhoud].

3. Klik op [Status Monitor weergeven].

Het dialoogvenster van Status Monitor wordt weergegeven.

4. Controleer de cartridgestatus.

screenshot computer

In de bovenstaande afbeelding is de printcartridge voor cyaan leeg.

Als de achtergrond van de afbeelding in de linkerbovenhoek van het dialoogvenster geel is, is de betreffende cartridge leeg. Vervang de cartridge.

screenshot computer

In deze afbeelding is de cyaan inkt helemaal op.

Als de achtergrond van de afbeelding in de linkerbovenhoek van het dialoogvenster rood is, heeft het apparaat geen inkt meer van de betreffende kleur. Vervang de cartridge.

Van links naar rechts geven de vervangingsindicatoren de status aan van de zwarte (K), cyaan (C), magenta (M) en gele (Y) printcartridges.