Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Apparaten verwijderen

Als Windows automatisch een USB-verbinding maakt vanwege een ongeverifieerd apparaat, kunt u het apparaat en andere die erop lijken verwijderen. Zorg ervoor dat u geen vereiste apparaten verwijdert. Als de USB-verbinding normaal wordt gemaakt, hoeft u deze procedure niet uit te voeren.

Belangrijk

1. Druk op de [Aan/uit].

afbeelding toetsen bedieningspaneel

2. In het menu [Start] wijst u naar [Instellingen] en vervolgens klikt u op [Bedieningspaneel].

3. Dubbelklik op [Systeem].

4. Klik op het tabblad [Apparaatbeheer].

5. Klik op [Ondersteuning voor USB-afdrukken] of [Productnaam].

6. Klik op [Verwijderen].

Er verschijnt een bevestigingsbericht.

7. Klik op [OK].

8. Klik op [Sluiten].