Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Automatisch verkleinen/vergroten

U kunt door het apparaat een passende vergroting laten instellen op basis van het papier- en origineelformaat dat u selecteert.

afbeelding

1. Druk op [Yes].

Als er een andere functie wordt weergegeven, drukt u op [Copy].

STD     100%       1
     A4

Als er een eerdere instelling is, drukt u op [Modi wissen].

2. Druk op [Pijl-links] of [Pijl-rechts] om [a.Auto Vergr/Verkl] weer te geven en druk vervolgens op [Yes].

Pijl-linksa.Auto Vergr/VerklPijl-rechts
     Pijl-links,Pijl-rechts & Yes
  3. Selecteer de papierlade met de toets [Papierladeselectie].

4. Plaats de originelen en druk op [Zwart-witafdruk] of [Kleurenafdruk].

afbeelding toetsen bedieningspaneel