Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Ondersteuning meerdere talen

Zelfs wanneer het besturingssysteem van de print server en de clientcomputer verschillen, kunt u de point-and-print-functie van Windows gebruiken om automatisch de taal te detecteren die wordt gebruikt en het dialoogvenster [Voorkeursinstellingen voor afdrukken] van de printer driver in die taal weer te geven.

De volgende talen zijn beschikbaar:

Japans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands, Zweeds, Noors, Deens, Spaans en Portugees.

Wanneer u het apparaat gebruikt met een besturingssysteem dat meerdere talen ondersteunt, kunt u de taal wijzigen voor het dialoogvenster [Voorkeursinstellingen voor afdrukken].

Wanneer u de taal wilt wijzigen, klikt u in het dialoogvenster Printereigenschappen op het tabblad [Printerconfiguratie], selecteert u [Omgevingsinstellingen] en selecteert u de gewenste taal.

Afhankelijk van de configuratie van uw besturingssysteem, wordt de weergegeven tekst in de geselecteerde taal mogelijk vervormd weergegeven.

Als u bijvoorbeeld [Taal] instelt op [Japans] in [Omgevingsinstellingen] van het printereigenschappenvenster maar Japanse lettertypen niet op uw computer zijn geïnstalleerd, wordt de tekst vervormd weergegeven.