Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

[Mask type:] opgeven

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de instelling voor het afdrukken kunt instellen in de printer driver met [Mask type:].

1. Open het dialoogvenster Printereigenschappen.

2. Klik op [Aang. instellingen wijzigen/toevoegen...] en klik vervolgens op het tabblad [Bewerken].

Wanneer het type dialoogvenster Meerdere tabbladen is, klikt u op het tabblad [Setup].

3. Schakel het selectievakje [Ongeaut. kopie...] in.

4. Klik op [Instellingscontrole...].

5. Schakel het selectievakje [Mask type:] in en geef het mask type op.

Voer daarnaast de instellingen in het gebied [Ongeautoriseerde kopie voorkomen: Tekst] in.

6. Klik op [OK].