Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Gegevensbeveiliging voor kopiëren opgeven

Wanneer een document dat is afgedrukt met gegevensbeveiliging voor kopiëren wordt gekopieerd met of opgeslagen in het documentvak van een kopieerapparaat of multifunctionele printer met geïnstalleerde gegevensbeveiliging voor kopiëren, wordt de kopie of het opgeslagen bestand grijs weergegeven.

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de instelling voor het afdrukken kunt instellen in de printer driver met [Gegevensbeveiliging voor kopiëren].

1. Open het dialoogvenster Printereigenschappen.

2. Klik op [Aang. instellingen wijzigen/toevoegen...] en klik vervolgens op het tabblad [Bewerken].

Wanneer het type dialoogvenster Meerdere tabbladen is, klikt u op het tabblad [Setup].

3. Schakel het selectievakje [Ongeaut. kopie...] in.

4. Klik op [Instellingscontrole...].

5. Schakel het selectievakje [Gegevensbeveiliging voor kopiëren] in.

Voer daarnaast de instellingen in het gebied [Ongeautoriseerde kopie voorkomen: Tekst] in.

6. Klik op [OK].