Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Menu Engine instelling

In dit gedeelte wordt het menu voor instelling van de engine beschreven.

Pap.ladepriorit.

U kunt de papierinvoerlade opgeven waaraan u de voorkeur geeft.

De standaardinstelling is "lade 1".

Lijst/Proefafdruk

U kunt lijsten met de apparaatconfiguratie en andere informatie afdrukken.

• Configuratiepagina

U kunt de huidige configuratie van het apparaat afdrukken.

Pag-drg pr.vertr.

Als u wilt voorkomen dat dubbelzijdige afdrukken of met inktjet bedrukte transparanten vlekken of op elkaar plakken, stelt u een afdrukpauze in, waarin deze kunnen drogen. Dit interval moet lang genoeg zijn voor een dubbelzijdige afdruk of met inktjet bedrukte transparant om te drogen.

• Duplexeenheid

• Aan

• Uit

Als u [Aan] heeft geselecteerd, drukt u op [Pijl-links] of [Pijl-rechts] voor het invoeren van de wachttijd voor het drogen van de inkt. U kunt 1, 2, 5, 10, 15, of 20 seconden invoeren.

De standaardinstelling is "Uit".

• Transparant

• Aan

• Uit

Als u [Aan] heeft geselecteerd, drukt u op [Pijl-links] of [Pijl-rechts] voor het invoeren van de wachttijd voor het drogen van de inkt. U kunt 1, 2, 5 of 10 minuten invoeren.

De standaardinstelling is "Uit".

Autom. doorgaan

U kunt dit selecteren voor automatisch verdergaan. Als Aan is ingesteld, gaat het afdrukken verder nadat een systeemfout is opgetreden.

Wanneer deze optie is uitgeschakeld, gaat een alarmlampje branden als een fout optreedt en wordt het apparaat gestopt.

Wanneer deze optie is ingesteld op "Direct", worden fouten genegeerd en gaat het apparaat verder met afdrukken.

• Uit

• Direct

De standaardinstelling is "Direct".

Sub-pap.formaat

U kunt het automatisch vervangen van het papierformaat (A4 en LT) inschakelen.

Als u [Auto] selecteert maar het vereiste papierformaat niet beschikbaar is, wordt afgedrukt op A4- of Letter-formaat (81/2" 11"). Als u [Uit] selecteert, schakelt het apparaat niet over op alternatief papier.

• Uit

• Auto

De standaardinstelling is "Uit".

Uni-direct. afdr.

Geef aan of uni- of bidirectioneel moet worden afgedrukt.

Unidirectioneel afdrukken resulteert in een hogere afdrukkwaliteit, maar bidirectioneel afdrukken is sneller.

• Envelopkiezer:Aan

Afhankelijk van de stand van de envelopkiezer wordt uni- of bidirectioneel afgedrukt.

Als de envelopkiezer in de achterste stand staat afbeelding, wordt er unidirectioneel afgedrukt.

Als de envelopkiezer in de voorste stand staat Staand, wordt er uni- of bidirectioneel afgedrukt, afhankelijk van de papiersoort.

• Pap auto det/Mod.

Afhankelijk van de papiersoort wordt uni- of bidirectioneel afgedrukt, ongeacht de stand van de envelopkiezer.

• Altijd uni-dir.

Er wordt altijd unidirectioneel afgedrukt, ongeacht de stand van de envelopkiezer.

Standaardinstelling: Envelopkiezer:Aan

De inktverzameleenheid vervangen

Neem voor het vervangen van de inktverzameleenheid contact op met de leverancier.