Koptekst overslaanafbeeldingafbeelding
InhoudVorigeVolgendeHelp

Adresboek

Door gegevens als namen en e-mailadressen in het adresboek vast te leggen, kunt u deze gemakkelijk beheren.

U kunt namen ook met Web Image Monitor in het adresboek opnemen. Zie voor informatie over Web Image Monitor "Webbrowser gebruiken".

Belangrijk

Gescande bestanden rechtstreeks naar de FTP-server zenden

Als u het pad, de gebruikersnaam en het wachtwoord van een gedeelde map op een FTP-server in het adresboek registreert, kunt u gescande bestanden naar de betreffende map zenden door op een Verkort kiezen toets te drukken of door de map te selecteren in een bestemmingszoekopdracht.

Voor deze functie moet de netwerkkaart zijn geïnstalleerd.

Selecteer voor het registreren van de map voor de FTP-server het FTP-protocol.